Desi

Mysterieus

Een mysterieuze, betoverende nieuwe dame bij Carpe Diem Oss... Komt u kennismaken met deze Oosterse schone, Desi?

Desi is een prachtige verschijning: petite, met een slank figuurtje en een lengte van circa 1.60m, maar gezegend met een heerlijk sexy cup E. Met haar diepbruine ogen, lange, donkere haar en een spannende, veelbelovende twinkeling, laat ze niemand onberoerd.

Desi is zeer bedreven in de erotische massage, kan dienstbaar en zorgend zijn, zacht en sensueel. Maar als u ervoor kiest u helemaal aan haar over te geven, zal ze u overdonderen met een spectaculaire tantramassage en leert u 'het beest' in deze - op het oog - lieve dame kennen!

Mijn absolute specialiteit en passie is de tantramassage,maar als u een keer iets nieuws wilt proberen kunt u zeker ook bij me terecht voor bijvoorbeeld ook terecht voor een bijzondere double pleasure.

Specialiteiten van Desi

 • Basic Relax treatment
 • Sweet Oil Touch
 • Moist Aqua Foam Massage
 • Sweet Tenderness Massage
 • V.I.P. Massage
 • Unique Tantra Pleasure
 • Teasing Sado Massage
 • Arabian Nights
 • Belgium Chocolate Massage
 • Sensual Body to Body massage
 • Duo Massage Sweet Oil Touch
 • V.I.P. Duo Massage
 • Specials
 • Erotische Partner Massage
 • V.I.P. Erotische Partner Massage
 1. Pittig
 2. Heet
 3. Extra heet
Desi
Zeer goed
31-01-2018

De lekkerste massage ,geeft Desi!
super geil en knappe mooie meid, strak in het vel, en echt schoon, en hygienisch. Ze kan lief en streng zijn.
Ik kan haar echt aanbevelen. !!!!
De massages met haar vergeet je niet.

Desi
Herhalingsvatbaar en verslavend
12-11-2017

Afgelopen donderdag langs geweest in Boxtel voor een afspraak met Desi

Gekozen voor een uur Tantra. Desi is een spontane exotische dame en heeft een leuke uitstraling waardoor ik me al snel op me gemak voelde. Haar strakke figuur en haar knap koppie zijn ook een fijne bijkomstigheid. Bij het douchen nam ze uitgebreid de tijd en ze zorgde ervoor dat ik de douch in een behoorlijk opgewonden staat verliet. Op het bed eerst op mijn buik maakte mijn opwinding plaats voor ontspanning. Haar massage skills zijn goed maar het werd nog fijner toen ze haar strakke lichaam langzaam over mij heen liet glijden. De druk van haar lichaam op mijn lichaam in slow motion maakt het super intens. Daarna mocht ik me omdraaien en ging de body to body verder in combinatie met een paar verleidelijke blikken. De opwinding van het douchen was weer helemaal terug en een deel van mijn lichaam begon zelfs te tintelen. Dit had van mij nog uren kunnen duren, maar ik was zo opgewonden dat een hoogtepunt niet lang kon uitblijven. Desi zorgde voor heerlijk intense verlossing. Nog een beetje wankel op mijn benen samen onder douche waarbij ze weer alle tijd nam om me af te spoelen. Super fijne ervaring dus en bij mij zorgt zo'n uur er ook voor dat je de dagen erna ontspannen en energiek voelt.

Desi
Hemelse Tantra met iets extra
10-11-2017

Ik ben vandaag voor de eerste keer Desi geweest. Bij het knuffelen wilde ik haar niet meer los laten. Zo fijn. Haar fijne zachte lichaam met mooie vrouwelijke ronding en lief koppie. Heerlijke zachte handen met fijne nageltjes die lekker kunnen plagen.

Ik had de Tantra met Double Pleasure massage gekozen.
Tantra zoals het bedoeld is. Met momenten geheel verdwenen uit mijn hoofd en een met het hemelse gevoel in mijn lichaam waar zij mij geeft.
Stevig masseren. zacht masseren, body tot body, knuffelen, plagen en teasen. Uitstellen en uitstellen...Totdat het de hoogste tijd is. De ontlading, mijn lichaam schokkend van extase... Weg zwaartekracht, zwevend. Tantra zoals het bedoeld is dus...

X Rob

Desi
Spannend, sensueel en magisch
10-11-2017

Gisteren heerlijk genoten van een massage van Desi. Desi, je hebt echt magische handjes. Je bent een sexy dame met een paar lekker grote stevige borsten, die je goed weet te gebruiken ;-). Ik vond het echt heel leuk met jou en kom snel nog een keer langs. Misschien ben ik wel een beetje verliefd op je geowrden???

😍😍😍😍
01-10-2017

Super!!!

Verrassend toppunt in mijn lange leven
01-09-2017

De beschrijving van Desi op de site is eigenlijk een understatement. Ze overtrof ver mijn verwachtingen. Ze varieert in haar massage tussen lief en zacht tot stevig en pittig en voert de heerlijke spanning steeds verder op. Ze is bovendien erg aardig en stelt je op je gemak. Ze kwam met een geheel onverwachte verrassing. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik nog nooit zo'n diep en intens hoogtepunt heb gehad. En ik loop toch al heel wat jaartjes mee.
Bedankt. Het zal nog lang nagloeien. En vergeten doe ik het niet. Tot ziens.

Perfect
15-08-2017

Een woord WAUW . Geweldige erotische (echte) massage. Ik heb veel erotische massage gehad , maar dit was echt de beste. Desi zelf is ook heel leuk en spontaan. Ze weet precies hoe ze je moet laten genieten. Herhalingsgevaar is heeel hoog.

Spannend, geil en gewoon goed
31-07-2017

Deze dame is klein maar o zo zeer fijn!

Open ,geweldig en gezellig
13-06-2017

Het was een hele intieme gezellige middag. Heel open gesprek gehad. En het was meer dan de moeite waard. Ze weet de juiste snaar te raken

Anders maar hemels
30-05-2017

Gisteren ben ik bij Desi geweest. Ik kom al wat jaren bij jullie maar zij is anders, masseert anders. Mooie spontane dame om te zien. En haar handen super! Mij zie je weer zeer binnenkort. Oss of in Boxtel ik weet je wel te vinden.

Helemaal super
29-04-2017

Lieve Desi,

Afgelopen maandag 24-4 bij jou geweest, wat een beleving om met jou samen te zijn! Ik ging met een hele grote glimlach de deur uit. Vooral de verrassing die je voor mij in petto had was voor mij helemaal nieuw.
Echt super......

Groetjes Marcel

Massive πŸ‘ŒπŸ˜
19-04-2017

Hey desi.
Ik zou je een receptie schrijven . Nou hier heb je er eenπŸ˜‰

Je bent echt super lekker / knap en lief.
En jou vip tantra massage was echt massive πŸ‘Œ Amazing geen. Woorden voor.!! Je bent echt beeld schoon prinsjes . En ik heb belooft dat ik terug kom voor een prostaat behandeling . Ik kom zeker er voor terug!! Tot heel snelπŸ’›πŸ’™ groetjes xxxπŸ’˜πŸ˜

Lekker gezellig en geil.
19-04-2017

Meid wat heb jij een lekker lichaam om te masseren, heerlijke zachte borsten en een stak lijfje en je bent kundig in de massage technieken, hard als het hard mag zijn en gerafineerd als het lekker moet zijn .
Je vroeg me of ik een vaste dame bij cd had nauw ik kan je zeggen je heb je best gedaan en een vaste klant erbij, je gaat me zeker terug zien.

En denk eraan kou zit tussen de oren.

Groetjes Willy.

1e ontmoeting
31-01-2017

Dank wel Desi. Leuk jou ontmoet te hebben. Fijn gesprek en heerlijk bij jou ontspannen. Lieve groet Har....

Geweldig, geen woorden voor....
12-11-2016

Gisteren naar Boxtel gegaan....en daar voor de prachtige Desi gekozen had de foto's op de site gezien en was er nieuwsgierig naar geworden. Wat een verschijning!!!

Ik kan gewoon nog steeds de juiste woorden niet vinden. Maar wat was dit uurtje geweldig zeg, super massage gehad. 1 ding weet ik zeker ik kom zeker bij je terug.

Goddelijk
29-09-2016

Vandaag met deze mooie jonge godin een verrukkelijke ervaring beleefd. Ze is erg creatief en wisselt voortdurend van vol en stevig naar teder en prikkelend. De sensatie wordt daardoor steeds groter, maar lijkt toch eindeloos te kunnen duren als de klok niet zou aangeven dat de tijd gekomen is... GB