Desi

Mysterieus

Een mysterieuze, betoverende dame bij Carpe Diem Oss... Komt u kennismaken met deze eind twintig  jarige Oosterse schone, Desi?

Desi is een prachtige verschijning: petite, met een slank figuurtje en een lengte van circa 1.60m, maar gezegend met een heerlijke sexy volle borsten. Met haar diepbruine ogen, lange, donkere haar en een spannende, veelbelovende twinkeling, laat ze niemand onberoerd.

Desi is zeer bedreven in de erotische massage, kan dienstbaar en zorgend zijn, zacht en sensueel. Maar als u ervoor kiest u helemaal aan haar over te geven, zal ze u overdonderen met een spectaculaire tantramassage en leert u 'het beest' in deze - op het oog - lieve dame kennen!

Mijn absolute specialiteit en passie is de tantramassage,maar als u een keer iets nieuws wilt proberen kunt u zeker ook bij me terecht voor bijvoorbeeld ook terecht voor een bijzondere double pleasure.

Verslavend
24-01-2020

Meerdere malen bij Desi geweest. Wat een verschijning! Goed verzorgd, pittige lieve meid. Ze laat je je op je gemak voelen. De laatste keer heb ik een Tantra massage genomen, dat is pas een aanrader....(volgende keer 1,5 uur inplaats van een uur) je voelt je heerlijk na afloop...alsof je bent herboren. Lieve Desi tot gauw....