Bowie

Blondine

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: Bowie

Bowie is een sexy, Nederlandse blondine van halverwege 20. Ze heeft een heerlijk slank lichaan en is 1.65m lang. Met haar lange blonde lokken en sprekende groenbruine ogen een indrukwekkend plaatje...

Bowie is een spontane actieveling, altijd in voor een geintje, niet vies van wat actie, geen stilzitter...! Zij houdt er dan ook van de touwtjes in handen te hebben en het initiatief te nemen. Iets dat bij haar massages doorgaans wel gewaardeerd wordt ;) Deze dame weet wat ze wil en wat ze doet. Geen vreemde in het vak, maar iemand die bij elke massage all-in gaat om er een onvergetelijk spannende beleving van te maken. Verwacht gezelligheid... én spetterend vuurwerk!  

Hoihoi! Kan je humeur wel een boost gebruiken? Ik weet precíes hoe ik je de dagelijkse zorgen kan doen vergeten...En ik doe het maar wat graag! Je kan laten genieten tot je aan niets anders meer kunt denken, de spanning opbouwen... Je gevoeligste plekjes héél langzaam verkennen... Kom je eens kennismaken?

Specialiteiten van Bowie

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Bowie
Aphrodite 2.0
09-11-2022

Tot de volgende keer schoonheid

Bowie
Wat een schoonheid πŸ’₯
22-09-2022

Lieve Bowie, wat heb ik gisteren genoten van jou. Wat ben jij een mooie lieve meid, met alle rondingen op de juiste plaats. Wat en figuur, gewoon perfect.en we konden ook leuk kletsen samen Eerst elkaar heerlijk ingezeept onder de douche, daarna een fantastische tantra massage gehad. Dit snoepje smaakt naar meer 😜 tot de volgende keer ik kom zeker bij je terug en dankjewel. πŸ’‹ Liefs Harrie V

Bowie
Super
08-09-2022

Fantastische meid. Weet precies wat ze doet. Geeft een massage als de beste. En nog een geweldig lichaam ook.

Nu is ie wel van mij. Tot snel bowie. 😘

Bowie
Pffffff
08-09-2022

je hebt vrouwen, mooie vrouwen en Bowie.
ik sta niet vaak met mijn mond vol tanden, maar toen ze zich voorstelde aan mij was het wel even zover....wat een prachtige mooie meid, echt zo eentje waar je je nek voor omdraaid als je ze tegen komt!
Dan heb ik het niet eens gehad over de gezelligheid, de klets en alles wat er bij komt kijken.
Ik heb me 2 uurtjes prima vermaakt met Bowie.

tot een volgende keer,
kus,
P@ul

Bowie
Lief, leuk, lekker.
05-09-2022

Eerst een paar dagen bij komen na de 1e massage. Wat een spontaniteit, gezelligheid en liefde voor jouw werk straal jij uit lieve Bowie. Ik kan weer even vooruit en denk terug aan die we kennismakingsronde en je weet het he: tot een donderdagavond meekup bowie

Euforie
25-08-2022

De personificatie van Aphrodite, de godin der schoonheid en liefde. Als Odysseus die langs de sirenen vaart, kon ik mijn ogen niet meer van haar afhouden na het eerste aangezicht. Naast haar schoonheid is Bowie een teder, innig en intelligente dame. Haar innemende glimlach is hartverwarmend. Bowie, ik kwam voor goud, maar vond een diamant. Na jou 'boek' ik nooit meer iemand anders. Ik zie je volgende maand weer. Liefs, de man die ook masseert.

Ik denk er nog steeds aan terug
14-08-2022

Eerste klant in oss. En sindsdien krijg ik je niet uit mn kop. Bowie, we gaan elkaar snel weer zien!

Hemels 🀩
12-07-2022

Afgelopen vrijdag 8-7 een van je eerste klanten in Oss geweest! Eerst naar de beschikbaarheid van een andere masseuse gevraagd deze was echter niet beschikbaar op het tijdstip van (15:30 tot 16:30 😜) dus gaf de telefoniste aan dat jij nog beschikbaar was maar nog niet op de site stond, dus afgaande op de uitleg van haar voor jou gegaan! En gewoon Nederlands is voor mij ook echt veel waard! Echt alles is waar wat de receptioniste heeft verteld! Je bent een knappe verschijning, ik kon maar niet uitgekeken raken en verdronk bijna in je mooie ogenπŸ˜‰ik heb een heerlijk uur gehad met je en geniet tijdens het schrijven van deze recensie nog steeds na! Een ding is zeker, mijn volgende afspraken zijn zeker bij jou!

Xxx
Mark

Weer fantastisch
07-05-2022

Ondertussen voor de 4e keer geweest. Het was weer geweldig. Het verbaasd me elke keer weer hoe goed ze dit doet. Super lief, spontaan en kan ook nog is heel goed masseren. Mij ga je nog vaker zien😘. Het was weer fantastisch.

Geweldig
12-12-2021

Wat een leuke dame