Bowie

Blondine

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst: Bowie

Bowie is een sexy, Nederlandse blondine van eind 20. Ze heeft een heerlijk slank lichaan en is 1.65m lang. Met haar lange blonde lokken en sprekende groenbruine ogen een indrukwekkend plaatje...

Bowie is een spontane actieveling, altijd in voor een geintje, niet vies van wat actie, geen stilzitter...! Zij houdt er dan ook van de touwtjes in handen te hebben en het initiatief te nemen. Iets dat bij haar massages doorgaans wel gewaardeerd wordt ;) Deze dame weet wat ze wil en wat ze doet. Geen vreemde in het vak, maar iemand die bij elke massage all-in gaat om er een onvergetelijk spannende beleving van te maken. Verwacht gezelligheid... én spetterend vuurwerk!  

Hoihoi! Kan je humeur wel een boost gebruiken? Ik weet precíes hoe ik je de dagelijkse zorgen kan doen vergeten...En ik doe het maar wat graag! Je kan laten genieten tot je aan niets anders meer kunt denken, de spanning opbouwen... Je gevoeligste plekjes héél langzaam verkennen... Kom je eens kennismaken?

Specialiteiten van Bowie

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Bowie
Hemels 🤩
12-07-2022

Afgelopen vrijdag 8-7 een van je eerste klanten in Oss geweest! Eerst naar de beschikbaarheid van een andere masseuse gevraagd deze was echter niet beschikbaar op het tijdstip van (15:30 tot 16:30 😜) dus gaf de telefoniste aan dat jij nog beschikbaar was maar nog niet op de site stond, dus afgaande op de uitleg van haar voor jou gegaan! En gewoon Nederlands is voor mij ook echt veel waard! Echt alles is waar wat de receptioniste heeft verteld! Je bent een knappe verschijning, ik kon maar niet uitgekeken raken en verdronk bijna in je mooie ogen😉ik heb een heerlijk uur gehad met je en geniet tijdens het schrijven van deze recensie nog steeds na! Een ding is zeker, mijn volgende afspraken zijn zeker bij jou!

Xxx
Mark

Bowie
Weer fantastisch
07-05-2022

Ondertussen voor de 4e keer geweest. Het was weer geweldig. Het verbaasd me elke keer weer hoe goed ze dit doet. Super lief, spontaan en kan ook nog is heel goed masseren. Mij ga je nog vaker zien😘. Het was weer fantastisch.

Bowie
Geweldig
12-12-2021

Wat een leuke dame