Maak een afspraak

Erotisch

Na een lange sluiting, zijn we per 1 juli weer regulier geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. We willen u bedanken voor uw geduld, begrip en support en ontvangen u graag weer in onze salon!

Om de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers te beschermen moeten we een streng deurbeleid hanteren. Bent u gezond en geheel klachtenvrij? En bent u ook niet contact geweest met iemand met (corona) klachten? Dan ontvangen we u graag. Bij klachten (ook bij milde klachten!) verzoeken we u uw afspraak te annuleren of uit te stellen.

-

Op deze pagina kunt door een aantal opties te kiezen, een keuze maken uit onze locaties, uw favoriete masseuse en de door u gewenste massage. Weet u al door wie u verwent wil worden? Selecteer de dame van uw keuze om haar beschikbaarheid te zien en een afspraak in te plannen. 

Wij zijn er zeker van dat uw wensen vervuld zullen worden en dat u een onvergetelijke ervaring met de door u gekozen masseuse zal hebben.

1

Masseuse & Massage

2

Datum & Wensen

:

Aanvullende wensen? Bel ons.

3

Contactinformatie