Tatum

Teasing

Tatum is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Tatum is een kleine slanke Nederlandse brunette van 31 jaar met een passie voor teasen... mooie curves, een heerlijke cup C,  donker haar, groene ogen en een stralende glimlach. 

Tatum is een stoere en sexy masseuse. Zij heeft een hemelse tantra massage goed in de vingers. Deze gezellige Brabantse, heeft een heerlijke babbel, kan bijzonder lief en verleidelijke zijn, maar is ook een nuchtere, stoere aanpakker die graag het heft in handen neemt. Zodra zij op de salon binnen loopt verschijnt er een ondeugende glimlach om haar lippen en een veelbelovende sprankeling in haar blik. Dit is haar domein…

Wie zich over geeft aan deze onweerstaanbaar energieke dame, staat een waar erotisch speltakel te wachten. Tatum masseert met alles wat ze in zich heeft. De body-to-body en tantra massages zijn haar absolute favorieten en dat is te merken;) 

Een waarschuwing is op zijn plaats; ze is heel verslavend.

"Ik neem graag de controle, zoek de grensen op en weet precies de juistje plekjes te vinden om je ongekend te laten genieten... durf je je aan me over te geven?

x Tatum

 

Specialiteiten van Tatum

  • Teasing Sado Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Tatum
Ze is er weer!!
14-04-2019

Donderdag ontdekte ik dat Tatum weer aanwezig was bij Carpe diem.
Wat een aangename verrassing!
Ze is niks veranderd en massage was weer van topkwaliteit!
Heerlijk echt een aanrader deze dame, gezellig en mooi plus goede massage!
Wat wil je nog meer!
Tot snel Taat ! Groetjes van Mark

Tatum
Erotische massage zoals het hoort!
10-10-2018

Keurige massage waarbij deze dame op een ontzettend erotische manier weet je naar een hoogtepunt te brengen.
Beste massage die ik heb gehad hier..topklasse!
Mooie stoere dame die heel lief blijkt te zijn.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes S.

Tatum
Ontspanning
12-09-2018

Stress lag op de loer. Naar Tatum voor een tantra massage. Er volgde een luisterend oor, een scherpe blik, een soepele behandeling. Het duurde niet lang of langzaam keerde de rust bij mij terug. Blokkades verdwenen en een regelmatige ademhaling nam over. Ik ontspande. Stilaan verdween zorg en stress. Ik voelde me blij en opgewekt. Tatum deed haar naam eer aan, want die betekent: "Iemand die vreugde brengt".

Tatum
boven verwachting
14-08-2018

Een zomer vol hoogtepunten!!
Dacht ik tegen half augustus 2018 dat het niet warmer en heter kon, belandde ik bij toeval bij Tatum voor een massage. Dat was heter dan de hete zomer, maar vooral ook warmer door het empathisch vermogen van een mooie vrouw, die deskundigheid paarde aan sympathie.
Waar je als buitenstaander schrikt van een woordje als s.m., ontmoet je hier de werkzaamheid van 'de zachte krachten' in het veld van 'soft s.m.', evenwel strak geregisseerd door een vakbekwame masseuse. Een verbluffende ervaring!!! De zomer mag voorbij zijn, maar niet de hoogtepunten die mogelijk zijn op een saaie dag of een regenachtige avond, als je je meldt bij teasing Tatum in de riante omgeving van Carpe Diem.

Tatum
Het was super
23-03-2018

Het was een super massage.ik hoop je weer snel te zien.van begin tot ijnd genote

Tatum
Te kort geboekt.
28-02-2018

Volgende week gaan we langer plezier maken Tatum
Heel verslavend en goede masseuze met schitterende bilpartij 😉kus Kurt

Tatum
Genoten
31-01-2018

Een geweldige ervaring gehad met Tatum. Eerst wat gespeeld en daarna een erg fijne massage gehad. Al met al genoten. Volgende keer een normale massage, als je daar van kan spreken met haar.

Stoere lieve meid
28-01-2018

Ik houd eigenlijk niet zo van tattoages maar ik vond het toch fijn tatum goed gedaan was echt een goede masage meid.
Bedankt ik voel me als herboren mijn schouder is veel beter nu!
Groetjes

Taat
26-01-2018

Ik had je gemist...was weer geweldig...zucht..lekker ding.....ik zal lekker slapen vanavond..xx tot snel

Tatummmmmm..
13-12-2017

Wist niet dat er zulke leuke masseuses waren bij carpediem!!
Hele lieve en gezellige meid!
Bedankt voor een fijn uurtje spelen in bad!

2e keer Tatum...verslavend...mmm
05-12-2017

Heerlijk..magische handjes!😏

Perfect
01-12-2017

Ondanks mijn blauwe plek heerlijk😀

Versmeltend, verslavend en zeer opwindend !
03-11-2017

Tijdens "gewone massages" begon ik steeds vaker en in steeds sterkere mate er naar te verlangen om tijdens een massage stevig te worden gebondeerd. Ik wilde in ieder geval dat dit onderdeel zou gaan uitmaken van een massage. Het was even lastig om een potentiële masseuse te vinden maar na wat googelen kwam ik uiteindelijk bij Tatum in Boxtel terecht die gespecialiseerd zou zijn in zogenaamde "sado-massages", massages waarbij bondage en teasen onderdelen zijn. Vandaag had ik een 90 minuten durende afspraak met Tatum waar ik vol spanning en verwachting naartoe ben gegaan.Tatum bleek een zeer vriendelijke en super sexy jonge dame te zijn. Bij binnenkomst maakt ze gelijk contact met haar hele body hetgeen super heerlijk aanvoelde. Ik voelde mij gelijk heel vertrouwd en kon op mijn gemak mijn wensen met haar bespreken. Tijdens de massage werd duidelijk dat ze heel goed geluisterd had en met veel aandacht en eigen creativiteit mijn wensen meer dan waar maakte. Na een zeer erotisch bondagespel werd ik "bevrijd" uit de touwen en ook nog eens getrakteerd op een super heerlijk body-to-body-massage. De erotische energie gierde als het ware met de snelheid van het licht door mijn body. Deze spanning is geen seconde weggeweest en resulteerde uiteindelijk in een spetterend hoogtepunt. De massage van Tatum was van een ongekend hoge klasse. Tatum is een zeer sexy en open minded woman die er blijk van gaf zelf ook te genieten van allerlei vormen van erotiek. Uiteindelijk ben ik zeer voldaan huiswaarts gekeerd en zeker van plan op op korte termijn nog is langs te gaan bij deze gezellige, frisse maar vooral professionele massagesalon, met grote dank aan TATUM XXXXX TOM

Hmmm lekker wijf!
30-09-2017

Wat een heerlijke stoot! Die ogen! En zo'n stoute blik...ik zag het goed wat een heerlijk uurtje..tot volgende week Tatum..om te verslinden.

Heet en uitdagend!
22-09-2017

Wauw wat een verrassing deze dame.
Een hele stoere meid met ontzettend zachte handen en borsten. En wat een goddelijk lijf..en helemaal echt..Ik kan wel een hele dag bij haar blijven liggen! Ga zo door meid, van mij krijg je een 10! Ik krijg het nu nog warm als ik aan je denk...
Zeker tot snel! Kusjes....

super lekker!
16-09-2017

op de gok geboekt, wat n zeer aangename verrassing bleek te zijn! ieder heeft zijn eigen voorkeur natuurlijk,maar tatum staat bij mij op nr 1!

Waanzinnig
25-08-2017

Geweldige middag gehad met Tatum. Ontzettend lekker in de whirlpool en daarna nog een geweldige massage! I love her!

Heerlijk relaxed genieten!
10-08-2017

Gisteren voor het eerst bij tatum geweest. Wat een super fijne meid! Heerlijk genoten van haar fijne massage! Ga zeker nog een keer afspreken!