Tatum

Teasing

Tatum is een kleine slanke Nederlandse brunette  van 36 jaar met een passie voor teasen,... mooie curves, een heerlijke cup C,  donker haar ,groene ogen en een stralende glimlach.

Tatum is een sexy en zeer zorgzame masseuse. Zij heeft een hemelse tantra massage goed in de vingers. Deze verleidelijke dame kan bijzonder lief zijn, maar heeft ook een onverwacht spannende edge. Zodra zij op de salon binnen loopt verschijnt er een ondeugende glimlach om haar lippen en een veelbelovende sprankeling in haar blik. Dit is haar domein…

Elke massage van Tatum is een erotisch spektakel, maar als u écht iets speciaals wilt moet u bij specialist (!) Tatum zijn voor een ultiem opwindende SM massage. De combinatie van sensuele massage met een vleugje SM, zoals een lichte spanking, bondage en/of anaal-stimulatie maakt je helemaal gek. Een waarschuwing is wel op zijn plaats; ze is heel verslavend.

"Ik neem graag de controle, zoek de grensen op en weet precies de juistje plekjes te vinden om je ongekend te laten genieten... ben je in voor iets écht spannends?

x Tatum

 

Specialiteiten van Tatum

  • V.I.P. Massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • Teasing Sado Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Tatum
Tatummmmmm..
13-12-2017

Wist niet dat er zulke leuke masseuses waren bij carpediem!!
Hele lieve en gezellige meid!
Bedankt voor een fijn uurtje spelen in bad!

Tatum
2e keer Tatum...verslavend...mmm
05-12-2017

Heerlijk..magische handjes!😏

Tatum
Perfect
01-12-2017

Ondanks mijn blauwe plek heerlijk😀

Tatum
Versmeltend, verslavend en zeer opwindend !
03-11-2017

Tijdens "gewone massages" begon ik steeds vaker en in steeds sterkere mate er naar te verlangen om tijdens een massage stevig te worden gebondeerd. Ik wilde in ieder geval dat dit onderdeel zou gaan uitmaken van een massage. Het was even lastig om een potentiële masseuse te vinden maar na wat googelen kwam ik uiteindelijk bij Tatum in Boxtel terecht die gespecialiseerd zou zijn in zogenaamde "sado-massages", massages waarbij bondage en teasen onderdelen zijn. Vandaag had ik een 90 minuten durende afspraak met Tatum waar ik vol spanning en verwachting naartoe ben gegaan.Tatum bleek een zeer vriendelijke en super sexy jonge dame te zijn. Bij binnenkomst maakt ze gelijk contact met haar hele body hetgeen super heerlijk aanvoelde. Ik voelde mij gelijk heel vertrouwd en kon op mijn gemak mijn wensen met haar bespreken. Tijdens de massage werd duidelijk dat ze heel goed geluisterd had en met veel aandacht en eigen creativiteit mijn wensen meer dan waar maakte. Na een zeer erotisch bondagespel werd ik "bevrijd" uit de touwen en ook nog eens getrakteerd op een super heerlijk body-to-body-massage. De erotische energie gierde als het ware met de snelheid van het licht door mijn body. Deze spanning is geen seconde weggeweest en resulteerde uiteindelijk in een spetterend hoogtepunt. De massage van Tatum was van een ongekend hoge klasse. Tatum is een zeer sexy en open minded woman die er blijk van gaf zelf ook te genieten van allerlei vormen van erotiek. Uiteindelijk ben ik zeer voldaan huiswaarts gekeerd en zeker van plan op op korte termijn nog is langs te gaan bij deze gezellige, frisse maar vooral professionele massagesalon, met grote dank aan TATUM XXXXX TOM

Tatum
Hmmm lekker wijf!
30-09-2017

Wat een heerlijke stoot! Die ogen! En zo'n stoute blik...ik zag het goed wat een heerlijk uurtje..tot volgende week Tatum..om te verslinden.

Tatum
Heet en uitdagend!
22-09-2017

Wauw wat een verrassing deze dame.
Een hele stoere meid met ontzettend zachte handen en borsten. En wat een goddelijk lijf..en helemaal echt..Ik kan wel een hele dag bij haar blijven liggen! Ga zo door meid, van mij krijg je een 10! Ik krijg het nu nog warm als ik aan je denk...
Zeker tot snel! Kusjes....

Tatum
super lekker!
16-09-2017

op de gok geboekt, wat n zeer aangename verrassing bleek te zijn! ieder heeft zijn eigen voorkeur natuurlijk,maar tatum staat bij mij op nr 1!

Waanzinnig
25-08-2017

Geweldige middag gehad met Tatum. Ontzettend lekker in de whirlpool en daarna nog een geweldige massage! I love her!

Heerlijk relaxed genieten!
10-08-2017

Gisteren voor het eerst bij tatum geweest. Wat een super fijne meid! Heerlijk genoten van haar fijne massage! Ga zeker nog een keer afspreken!