Mimi

Thaise

Mimi is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Mimi is er weer!

Mimi is een sexy Thaise masseuse. Een mooie slanke dame, klein van stuk met heerlijke natuurlijke borsten. Mimi is een lieve en vrolijke dame die het masseren duidelijk in het bloed heeft. Het gaat haar gemakkelijk af, wat absoluut niet betekent dat ze zich er gemakkelijk vanaf maakt! Ze heeft een natuurlijke, haast vanzelfsprekende manier van masseren en van bewegen. Als zij met haar strakke slanke lichaam bovenop je kruipt en over je heen glijdt vergeet je alles om je heen. Met aandacht en behendigheid weet ze feilloos de gevoeligste plekjes te doen tintelen en naar een onvergetelijk erotisch hoogtepunt toe te werken. Een vakvrouw. Eentje die van haar hobby haar werk heeft gemaakt!

“…onder de douche neemt ze je al goed onderhanden en op het moment dat je gaat liggen maakt ze je helemaal gek. Ik heb het zelden zo warm (hot) gekregen!”

 

Specialiteiten van Mimi

 • Basic Relax treatment
 • Sweet Oil Touch
 • Teasing Sado Massage
 • Sensual Body to Body massage
 • Duo Massage Sweet Oil Touch
 • V.I.P. Duo Massage
 • Specials
 • Erotische Partner Massage
 • V.I.P. Erotische Partner Massage
 1. Pittig
 2. Heet
 3. Extra heet
Mimi
Body2body is bij Mimi: warmbody2body
26-10-2017

Onlangs kreeg ik van Mimi een Body2body-massage. Het past helemaal bij haar. En bij mij. Ik ben een warme man en hou van sensualiteit en tederheid. Mimi verwerkte deze eigenschappen in haar massage, met behulp van haar heerlijk golvende lichaam en zachte handen. Ik werd ook warm van haar warme lichaam en haar fluisterwoordjes.
Ze is ook dol op complimentjes en ik kon er al de nodige aan haar kwijt.
De volgende keer ga ik voor een VIP-massage! Ik kijk er al naar uit!
Liefs, Bas

Mimi
heerlijk
13-05-2017

eerst wat nerveus, weet niet precies hoe het gaat.
Mimi is zo zacht en warm, gewoon heerlijk genieten. roel.

Mimi
Wat een geweldige vrouw!
18-10-2016

Mimi heeft me weer het vertrouwen gegeven van CD Oss na enkele slechte ervaringen met andere masseuses. Ze weet inderdaad een man gek te maken. Mimi bedankt en ik kom zeer zeker bij je terug.

Mimi
Kleine tijger!
09-10-2016

Bedankt voor de heerlijke massage volgens mij heb je ervan genoten net als ik... -tattooboy

thais genot
29-03-2016

Onlangs een bezoek gebracht aan CD Oss. Mij heerlijk laten verwennen door Mimi. Een heerlijke mooie Thaise Dame. Heerlijke borsten (natuurlijk) en lekker glad van onderen.
Onder de douche neemt ze je al goed onderhanden en op het moment dat je gaat liggen maakt ze je helemaal gek. Ik heb het zelden zo warm (hot) gekregen bij CD.

Een trouwe bezoeker