Marlou

Krachtig

Marlou is een heerlijke 35 jarige Nederlandse dame, een slanke blondine met een prachtige cup C. Krachtig en sexy, maar ook warm en zachtaardig, een echt sociaal dier, én van alle markten thuis.

Laat je door haar meenemen voor een heerlijk sensuele bodywash onder onze luxe regendouche 'om het ijs te breken en écht in de stemming te komen'. Kies voor een ultiem hete belevenis haar body2bodymassage en ervaar de sensatie van haar zachte borsten en billen die op het ritme van de muziek over uw lichaam glijden. Een andere 'Marlou favorite' is de tantra. Teasen, alle zintuigen prikkelen, de spanning opbouwen, o.a. door toepassing van Lingam technieken het onvermijdelijke hoogtepunt nóg wat uitstellen... hemels! En voor de dames die zichzelf ook eens heerlijk willen laten verwennen; Marlou is je vrouw;

 A massage a day, keeps the doctor away, liefs Marlou

Specialiteiten van Marlou

  • Basic Relax treatment
  • Moist Aqua Foam Massage
  • Arabian Nights
  • Belgium Chocolate Massage
  • Sensual Body to Body massage
  • Duo Massage Sweet Oil Touch
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
sensueel, erotische kanjer
09-01-2019

Opnieuw voor Marlou gekozen !! nu 90 minuten VIP!! Het maakt niet uit wat je kiest, Marlou maakt van alles een feestje, Onder de douche in de jacuzzi met als slot een heerlijke tantra. Het dak gaat eraf!! kom snel weer terug. enne wat de rating betreft voor mij een hele dikke tien.

Spetterend
22-12-2018

Gisteren voor het eerst een VIP duo ondergaan door Marlou en Nooy. Ik wilde weleens ervaren wat het is om door twee vrouwen tegelijk verwend te worden.
Het bleek voor het eerst te zijn dat deze prachtige vrouwen samenwerkten. Heb ik niets van gemerkt (die eerste keer dan). Het begint met een grondige wasbeurt onder de douche waarbij beide dames zich inspanden mij overal zo schoon mogelijk te krijgen (dacht ik tenminste), enkele plekjes van mijn lichaam kregen een extra beurt. Daarna de massage. Marlou en Nooy deden hun uiterste best mij helemaal te masseren, ook hier werd geen plekje overgeslagen. Beide kunnen pleasen en teasen als de beste, ze kropen over mijn, inmiddels supergladde van de olie, lijf als slangen. Ik heb een geweldige ervaring gevonden. Hulde dames!
Hans :-)

spontaan, lief en erotisch!!
13-11-2018

Lieve Marlou

ik heb me weer eens heerlijk door deze super masseuse laten verwennen. Ik ben een aantal keren geweest. Marlou verveelt geen moment. Ze is een geweldige masseuse, staat voor haar vak en is een brok gezelligheid. Het is een zaligheid om met haar te knuffelen. Een topper een erotische fenomeen. De cooling down onder douche tot slot. Het is een aaneenschakeling van genot. Ik kom heel gauw weer terug! een uur is echt te kort. Een hele dikke kus

fantastisch! eenzame hoogte!
13-10-2018

Voor Marlou kiezen is van het begin tot het einde fantastisch. Bij het samen douchen spat de sensualiteit er af. Op de massagetafel is het een groot feest.
Een uur is eigenlijk veel te kort. Ik kom zeker terug maar dan wel langer!
Marlou je bent verslavend erotisch genot! een hele dikke kus!!

verleidelijke, aantrekkelijke masseuse .
24-05-2018

Van het begin tot het eind geweldig. Marlou is een spontane vrouw met een mooie blik met stevige mooie natuurlijke borsten, fantastische billen.
De manier hoe ze de spanning opbouwt, samen douchen, rugmassage met wat plagen..
Dan omdraaien en begint het feest pas echt.. ogen om in te verdrinken en dan die ontdeugende blik..
Zij weet als geen ander wat het verlangen van een man is! Met enorm veel passie en gevoel, weet zij een op bouwende massage te geven. Met een grote glimlach en blik !!

Nogmaals veel dank voor deze extreem mooie beleving!

Gr A

Wouw, hemels!!
29-04-2018

Misschien werkt ze hier nog niet zolang, maar de ervaring spat ervan af!!
Voor mij de eerste keer maar ik voelde mij meteen vertrouwd en meer dan welkom! Zeker voor herhaling vatbaar!!! O

heel goed lekker
22-04-2018

lekker zacht gewassen en fijn massage gehad marcel
groetjes xxx