Mani

hot

Mani is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Mani is een prachtige Thaise dame van rond de 40 jaar. Met haar mooie ogen, donkere lokken, heerlijk vrouwelijke figuur en natuurlijke cup C/D weet zij elke man te betoveren!

Eén brok sensualiteit, warm, zachtaardig en verleidelijk. Mani neemt u vanaf de eerste seconde mee, doet u alle dagelijkse beslommeringen vergeten en laat u wegdromen naar betere oorden, aanraking voor aanraking naar de zevende hemel. Van body-to-body, tot betoverende tantra, deze dame heeft het in zich om élke erotische massage tot een onvergetelijk feestje te maken!

Ik hou van mijn werk! De gezelligheid, de warmte, de spanning... langzaam toewerken naar een hemels hoogtepunt... Kom je kennismaken? 

Specialiteiten van Mani

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
1
Apart .....
23-05-2019

De massage was anders dan anders .... voor degene die willen weten wat ik bedoel, kan ik maar 1 tip geven. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

2
super fijne sensuele massage
16-06-2018

afgelopen week een super fijne sensuele massage gehad van deze mooie thaise dame Mani, zeker voor herhaling vatbaar, super !

3
4