Joana

Unique Tantra

Joana is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Joana is een heerlijke nieuwe Nederlandse dame. Sensueel en vrouwelijk, met een normaal figuur en een natuurlijke cup D en prachtige lange bruine lokken.

Met deze dame kunt u zelfs de meest zware, stressvolle of zware dagen afsluiten met een dikke glimlach. Lief, speels en spontaan, Joana is een echt zonnetje in huis! Zo'n dame waarbij je je direct op je gemak voelt. Met Joana, in bad of onder de douche vergeet u al uw zorgen en ontspant u volledig. Pas dan begint het echte werk! Haar favorieten zijn de Unique Tantra Pleasure en de Moist Aqua Foam massage. Heerlijk plagen, verleiden, de zintuigen op scherp zetten met zacht roming schuim, veren of zijden doeken... Haar zachte handen, warme olie... En dan héél, héél langzaam toe werken naar een onvermijdelijk spetterend hoogtepunt.

Ik vind het heerlijk en altijd spannend om te ontdekken waar je gevoeligste plekjes zijn, hoe ik je beetje-bij-beetje helemaal gek kan maken ;)

Specialiteiten van Joana

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
merel
merel
merel