Jessica

Sensual

Jessica is een half Spaanse, lichtgetinte, slanke blondine van in de twintig. Ze heeft lang, blond haar en heerlijke rondingen; een mooie cup C en een bilpartij die menigeen doet watertanden ;) Een dame die de het verleiden tot een kunst heeft verheven.

Met haar heerlijke, supervrouwelijke lichaam laat ze bij de eerste aanblik al weinig mannen onberoerd, maar ze weet ook nog eens als geen ander hoe ze dat heerlijk verleidelijke lichaam moet gebruiken!

Of u nou toe bent aan een heerlijke oliemassage, een spannende tantra, the full VIP treatment, of een intieme Body-to-body massage, Jessica zal u met haar onweerstaanbaar sexy lichaam, haar feilloze, sensuele opbouw en temperamentvolle ‘edge’ gegarandeerd láng doen nagloeien!

“Ik vind het heerlijk om je met heel mijn lichaam te verwennen, tegen je aan te kruipen en mijn billen en borsten langs je lichaam te laten glijden... jouw lichaam verkennend... De spanning en het ritme steeds verder op te voeren tot een heerlijk heet hoogtepunt ;) “

Specialiteiten van Jessica

  • Sensual Body to Body massage
  • Duo Massage Sweet Oil Touch
  • V.I.P. Duo Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Jessica
Super
10-07-2021

Afgelopen week bij Jessica geweest was heel lief en prettig in de omgang ze ziet er ook nog eens goed uit Mooi lichaam Boek haar maar krijg je geen spijt van Gr de Masseur

Jessica
Helemaal geweldig
03-06-2021

Hoi Jessica, het was een hele lekkere massage, eerst in het bubbelbad en daarna op de massagetafel,helemaal fantastisch, ik ben blij dat ik jou heb leren kennen want je bent een hele mooie en gezellige en leuke vrouw en je ziet je er geweldig uit, ik kom zeker weer bij jou terug, tot gauw weer, groetjes van Richard

Jessica
Het was heel leuk met Jessica fijne lieve meid voor herhalling vatbaar Gr De Masseur
26-10-2019

Hele lieve meid ook voor een goed gesprek En de massage was super kom zeker terug Gr de Masseur

Jessica
Het was heel leuk met Jessica fijne lieve meid voor herhalling vatbaar Gr De Masseur
18-10-2019

Voor dat Jessica op vak ging bij haar geweest een hele lieve meid ik ga niks ver klappen Boek haar maar krijg je geen spijt van Gr De Masseur

Jessica
uitstekend
26-06-2018

Het was een lekkere en erotische massage, het was heel erg leuk om jou te hebben ontmoet , Van het begin tot het eind geweldig. Jessica is een spontane vrouw met een mooie blik met stevige mooie natuurlijke borsten, fantastische billen . Met enorm veel passie en gevoel, weet zij een op bouwende massage te geven. Met een grote glimlach en blik !!

je hebt voor mij een keer de deur open gedaan , waar een spontane en verleidelijke Jessica een glimlach gaf !!

Jessica
Heeerlijk en vertrouwd!
22-03-2018

Was vandaag weer een heerlijke massage.
Fantastisch mooi vrouw, of je er allen bent, zoals nu, of als stel!
Daarnaast ook heerlijk om jou mooie en spannende lichaam te masseren👐

Jessica
Ongelogen....
19-01-2018

Ik heb mijn keuze op Jessica laten vallen door wat ik in haar recensies heb gelezen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wow, wat een mooie meid en wat komt ze lekker tegen je aan liggen (en glijden) in het bad. In het begin lijkt ze inderdaad wat voorzichtig, maar als het ijs gebroken is krijg je een heerlijk intieme girlfriend belevenis. Verslavend.

Jessica
In het bubbelbad, babbelbad met Jessica...
17-10-2017

Onlangs afgesproken met Jessica: een erg leuke masseuse.

Ik wilde graag een VIP-massage en dus belandden we al snel in het bubbelbad. Jessica lijkt me een vrouw die eerst even de kat uit de boom kijkt, maar als ze je eenmaal vertrouwt, dan komt ze los en vooral: dichterbij.
En voordat ik het wist, werden mijn wangen geknuffeld - of gemasseerd! - door haar weelderige borsten. Heerlijk!
Jessica is ook een praatgraag of babbelgraag en dat vind ik ook prettig. Ook haar massage voelde aangenaam en ontspannen.
Als je op zoek bent naar een gezellig moment , dan kun je rustig met haar afspreken.

B.

Jessica
Heerlijk lichaam, zachte vormen
28-07-2017

De massage was zeer fijn, haar mooie volle vormen gleden over mijn lichaam en brachten me tot een heerlijk hoogtepunt. Wat een lekkere kont heeft die meid!

Jessica
Ontmaagding 3.0 !!!!!
04-05-2017

Jongens jonges ik loop al heel de dag met een glimlach....gisteren avond bij Jessica geweest wat een ongelofelijke schoonheid ...ik kan me nog steeds voor mijn kop slaan dat ik na mijn eerste keer bij haar (mijn MASSAGE ONTMAAGDING ) en de 2de keer vip in bad NU pas weer was gegaan......De 2 uurtjes lekker in bad voelde als 15min, heerlijk verwent en je voelt je zo op je gemak of je ze al jaren kent, en ooooooh die stoute glimlach ....niet te vergeten die billen en borsten die tussen het schuim tegen je aan komen gewoon op en top genieten!!!.....pfffffff krijg het alweer warm als ik aan haar denk.....

Jessica schoonheid ik zie je snel X
Danny

Jessica
Jessica
Jessica
Jessica