Jade

Atletisch

Jade is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst Jade!

Jade is een petite, slanke dame van 29 jaar. Een betoverend knappe verschijning is ze, met een fijn, jong gezichtje, natuurlijke volle lippen, bijzondere ogen en lang donker haar. Jade heeft een heerlijk atletisch, maar vrouwelijk lichaam, met bescheiden, stevige borsten (c cup); een smalle taille en goed gevormde benen en billen.

Jade is hét perfecte middel tegen elke herfstdepressie, monday blues, sleur of andere misère. Deze sexy, sprankelende en sportieve dame maakt van elke dag een feestje en tovert binnen no-time een glimlach op uw gezicht. Verzorgd tot in de puntjes, zal haar aanblik uw humeur al verbeteren ;) Spanning, maar zeker ook lol en gezelligheid brengt ze, met haar warme karakter. Verwennen, verleiden, spelen en teasen... Voor een heerlijk hemels hoogtepunt moet u zeker eens een uurtje Jade proberen!

Hoi lieve mannen, wie mag in in Oss met een heerlijk spannende massage verwennen? Ik kan niet wachten!

Specialiteiten van Jade

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Jade
Super
29-09-2021

Vanmiddag bij jade geweest moest wel even wachten maar dat maakte ze met de massage wel weer goed echt super. Jade is een gezellige meid en spontaan je gaat me zeker vaker zien xxx Rob

Jade