Jade

Atletisch

Jade is een petite, slanke dame van 29 jaar. Een betoverend knappe verschijning is ze, met een fijn, jong gezichtje, natuurlijke volle lippen, bijzondere ogen en lang donker haar. Jade heeft een heerlijk atletisch, maar vrouwelijk lichaam, met bescheiden, stevige borsten (c cup); een smalle taille en goed gevormde benen en billen.

Jade is hét perfecte middel tegen elke herfstdepressie, monday blues, sleur of andere misère. Deze sexy, sprankelende en sportieve dame maakt van elke dag een feestje en tovert binnen no-time een glimlach op uw gezicht. Verzorgd tot in de puntjes, zal haar aanblik uw humeur al verbeteren ;) Spanning, maar zeker ook lol en gezelligheid brengt ze, met haar warme karakter. Verwennen, verleiden, spelen en teasen... Voor een heerlijk hemels hoogtepunt moet u zeker eens een uurtje Jade proberen!

Hoi lieve mannen, wie mag in in Oss met een heerlijk spannende massage verwennen? Ik kan niet wachten!

Specialiteiten van Jade

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Jade
Fantastisch
25-07-2022

Ben vandaag bij jade geweest voor een lekkere massage.
Toen ze mij kwam halen was ik al verkocht.
De massage begon rustig maar gaandeweg werd het steeds spannender.
Haar fantastische borsten waren mijn hoogtepunt
De meest zachte en hypnotiserende borsten die ik ooit heb mogen zien en voelen.
Ze brengen je gewoon in een trans.
Naast dat jade er geweldig uitziet is het ook nog echt een schatje.
De massage was ronduit geweldig.

Ga zo door .
Gr je afspraken van 15:30 op maandag 25 juli 2022

Jade
Geweldig, fantastisch.
18-05-2022

Jade is een heel knappe meid. Ik was aangenaam verrast toen ze binnen kwam. Ze heeft een perfect, afgetraind, lichaam dat precies in verhouding is. Zeer vrouwelijk en met prachtige, lekker stevige, borsten. Ze heeft van onze ontmoeting een waar feestje gemaakt, Gezellig gekletst, naast het spelen en teasen. Op het einde kwam het tot een spetterend hoogtepunt. Heb echt genoten,en als het uitkomt zie ik haar zeker nog eens of meerdere keren terug. Mijn dag kon niet meer stuk, en denk dat ik vanavond van haar droom, zo betoverend was ze.
Jade het was een fijn uurtje.
Groeten van die Grijze man.

Fantastisch
24-11-2021

Vandaag bij Jade geweest, super spontane en lieve jongedame. Ik heb zeker genoten van de massage en het gezelschap, dankjewel daarvoor!

Super geen woorden voor
01-11-2021

Een woord geweldig

Super
29-09-2021

Vanmiddag bij jade geweest moest wel even wachten maar dat maakte ze met de massage wel weer goed echt super. Jade is een gezellige meid en spontaan je gaat me zeker vaker zien xxx Rob