Jada

exotisch

Jada is een slanke 31 jarige, met benen waar geen eind aan komt, een prachtige donkere huid, een parelwitte lach, lang haar en cup C.

Jada is een tropische verrassing, sensueel en verleidelijk. Deze dame geniet van aandacht, houdt van het spelletje. Met haar waanzinnige lichaam (dat ze goed weet te gebruiken!) windt ze elke man om haar vinger. Haar favoriete nummertje is wel de body-to-body massage… haar atletische, goedgevormde lichaam dat over het uwe glijdt... wie zegt dat masseren handwerk is?

Get a taste of this sexy surprise!

Specialiteiten van Jada

  • V.I.P. Massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • Teasing Sado Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Jada
Wat n heerlijk uurtje was dit zeg!!
03-11-2017

Echt hemels super genieten van 2heerlijk mooie lichamen en super lieve dames die mij echt op en topverwent hebben geen plekje werd overgeslagen😆nounou dit was me t uurtje nogmaals danklieve dames vreesherhalingsgevaar!!ohoh Jullie hebben mij gevoelige snaar geraakt! Kortom was dus echt n topuurtje!! Warme groetX X X

Jada
Een koffiekleurige Venus
24-10-2017

Wat is Jada een schoonheid! Zij is een oogverblindend mooie koffiekleurige en ongelooflijk sexy meid met een prachtig gezicht en een heel schattige hagelwitte glimlach.
En wat is Jada ook lief en leuk en gezellig en een schatje en … en … nog veel meer!
Zij is, kortom, uitstekend gezelschap.
Jada, je hebt, door eenvoudigweg jezelf te zijn, een vonk laten overspringen en je hebt me om je vinger gewonden en me zelfs bijna het hoofd op hol gebracht! Het ga je heel goed, Jada, en ik hoop nog vaker zo'n prachtige middag met je te mogen doorbrengen.

*J*

Jada
Een ervaring.
19-09-2017

Een zelfbewuste vrouw,
sympathiek en betrokken.
De vijf sterren waard.

wat een heerlijk tropisch snoepje
30-08-2017

Wat een heerlijk, leuke en lieve verassing is Jada. Gezellig en kundig. Een fantastische massage van haar gehad. En dan haar hemelse tropische lichaam, hmmmm. Ik vrees voor zwaar herhalingsgevaar.

een fantastische duo-massage, samen met Nooy
25-08-2017

ik had vandaag wat te vieren, dus me in extremis laten verwennen, door 2 overheerlijke, mooie, sensuele dames, Jada en Nooy
ik kreeg al te horen dat ze goed op elkaar ingespeeld waren, maar dat was nog een behoorlijk understatement ... zoals zij samen mij wisten te verwennen ... hemels!!!
dit kan een verslaving worden ... de Duo Massage Sweet Oil Touch die ik nu heb gehad, of misschien wel de V.I.P. Duo Massage

heerlijk duo, die Jada en Nooy, waar ik dus zeker voor terug ga komen !!!