Jada

exotisch

Jada is een slanke 31 jarige, met benen waar geen eind aan komt, een prachtige donkere huid, een parelwitte lach, lang haar en cup C.

Jada is een tropische verrassing, sensueel en verleidelijk. Deze dame geniet van aandacht, houdt van het spelletje. Met haar waanzinnige lichaam (dat ze goed weet te gebruiken!) windt ze elke man om haar vinger. Haar favoriete nummertje is wel de body-to-body massage… haar atletische, goedgevormde lichaam dat over het uwe glijdt... wie zegt dat masseren handwerk is?

Get a taste of this sexy surprise!

Specialiteiten van Jada

  • V.I.P. Massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • Teasing Sado Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Jada
Bijzondere ervaring❤️
04-04-2019

Jada dit was heerlijk om te ervaren. Een heel apart gevoel😍😍. Hier laat ik het niet bij zitten😃. Tot volgende week.

Gr Afrika

Jada
Super speciaal
20-09-2018

Na een hele rare dag geweldig ogevangen door jou en nooy.kon even me verhaal kwijt en die knuffel was heel bizonder en zooo.lief dank daarvoor massage was hemels niet.te omschrijven. Geweldig genoten altijd n feestje om met Jullie samen te zijn dikke knuffel.X X X mark

super fijne sensuele massage
30-06-2018

Vandaag super massage gehad van de stralende en zeer lieve Jada , ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Jada , daar komt een beeld schone dame aan met een lief koppie met verleidelijk twinkelende bruine ogen . en een zeer mooie lach !!!
Jada massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam.
Mooi figuur, mooie borsten en bovenal een blik in haar ogen die verraden dat ze er zin in had. Vanaf het eerste contact tot vertrek was er een sensuele spanning. Ze voelde perfect aan wat ik wilde. Belangrijker nog ze genoot er zelf van. Voor mijn gevoel was er een wederzijdse klik, Dit was zo heerlijk. Masseren als de beste...heel mooi lichaam dat ze goed gebruikt. Geen haast gevoel. Kon wat mij betreft ook niet beter.
Jada is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve Jada en tot de volgende keer.

Deze dame geeft meer dan 100% !!!

Wat n heerlijk uurtje was dit zeg!!
03-11-2017

Echt hemels super genieten van 2heerlijk mooie lichamen en super lieve dames die mij echt op en topverwent hebben geen plekje werd overgeslagen😆nounou dit was me t uurtje nogmaals danklieve dames vreesherhalingsgevaar!!ohoh Jullie hebben mij gevoelige snaar geraakt! Kortom was dus echt n topuurtje!! Warme groetX X X

Een koffiekleurige Venus
24-10-2017

Wat is Jada een schoonheid! Zij is een oogverblindend mooie koffiekleurige en ongelooflijk sexy meid met een prachtig gezicht en een heel schattige hagelwitte glimlach.
En wat is Jada ook lief en leuk en gezellig en een schatje en … en … nog veel meer!
Zij is, kortom, uitstekend gezelschap.
Jada, je hebt, door eenvoudigweg jezelf te zijn, een vonk laten overspringen en je hebt me om je vinger gewonden en me zelfs bijna het hoofd op hol gebracht! Het ga je heel goed, Jada, en ik hoop nog vaker zo'n prachtige middag met je te mogen doorbrengen.

*J*

Een ervaring.
19-09-2017

Een zelfbewuste vrouw,
sympathiek en betrokken.
De vijf sterren waard.

wat een heerlijk tropisch snoepje
30-08-2017

Wat een heerlijk, leuke en lieve verassing is Jada. Gezellig en kundig. Een fantastische massage van haar gehad. En dan haar hemelse tropische lichaam, hmmmm. Ik vrees voor zwaar herhalingsgevaar.

een fantastische duo-massage, samen met Nooy
25-08-2017

ik had vandaag wat te vieren, dus me in extremis laten verwennen, door 2 overheerlijke, mooie, sensuele dames, Jada en Nooy
ik kreeg al te horen dat ze goed op elkaar ingespeeld waren, maar dat was nog een behoorlijk understatement ... zoals zij samen mij wisten te verwennen ... hemels!!!
dit kan een verslaving worden ... de Duo Massage Sweet Oil Touch die ik nu heb gehad, of misschien wel de V.I.P. Duo Massage

heerlijk duo, die Jada en Nooy, waar ik dus zeker voor terug ga komen !!!