Roxy

Verleiden

Gladde, zachte benen waar geen eind aan lijkt te komen, slanke taille, fris kort koppie donkerblond haar, sprankelende blauwe ogen en een glimlach die je doet smelten...

Carpe Diem Oss is een bijzonder sexy dame rijker. Graag stellen we Lisa aan u voor. Een Nederlandse, slanke 32-jarige met een waanzinnig lichaam, vrouwelijke cup c, fris  koppie blond haar, heldere, lichtblauwe ogen en een schitterende lach.

Roxy is echt het zonnetje in huis, een sociaal gezelschapsdier. Deze zachtaardige, vrolijke dame doet u binnen de kortste keren de dagelijkse beslommeringen, zorgen of frustraties vergeten. Met een vrolijke, geïnteresseerde babbel - altijd in voor een geintje- weet ze eenieder binnen no-time op het gemak te stellen. Haar prachtige, slanke lichaam en zachte, krachtige aanraking zullen u betoveren!

"Ik vind het een heerlijk spelletje! Beginnen met een héél lichte streling, prikkelend, teasend... dan krachtig, doortastend... mijn lichaam over je heen laten glijden, zacht dan stevig, verrassen, verleiden, de spanning opbouwen en je helemaal gek maken! Een onvergetelijk hoogtepunt, voor minder doe ik het niet;) Kom je kennismaken?"

Specialiteiten van Roxy

 • Basic Relax treatment
 • Sweet Oil Touch
 • Moist Aqua Foam Massage
 • Sweet Tenderness Massage
 • Arabian Nights
 • Belgium Chocolate Massage
 • Sensual Body to Body massage
 • Duo Massage Sweet Oil Touch
 • V.I.P. Duo Massage
 • Specials
 • Erotische Partner Massage
 • V.I.P. Erotische Partner Massage
 1. Pittig
 2. Heet
 3. Extra heet
Emma
Ik vrees voor talloze huwelijksaanzoeken...
01-03-2018

Een paar dagen geleden een VIP-massage gehad van Lisa, een veel gevraagde en dus druk bezette masseuse. En ik moet zeggen: een absolute aanwinst voor Carpe Diem! Aantrekkelijk gezichtje, prachtig, regelmatig gebit, verleidelijke ogen, zacht, bijna verlegen stemgeluid (door haar wil je 's morgens wakker gemaakt worden!), heerlijk, vol welvend bovenlichaam en schattig welvend buikje. Ze is slank, maar niet mager. Gelukkig niet!
Haar massage is heerlijk en vooral ontspannend. Ik adviseer een tantra-massage.
En nog een advies: wacht niet te lang met het boeken van een massage van Lisa, want ik vrees voor veel huwelijksaanzoeken.

B

Emma
Lisa is een lief en zachtaardig en adembenemend mooie dame een genot !!
28-02-2018

Vandaag een super massage gehad van de stralende en zeer lieve Lisa , ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Lotte , daar komt een beeld schone dame aan met een lief koppie met verleidelijk twinkelende blauwe ogen .
Lisa massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen en dan in bad . Lisa is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve Lisa en tot de volgende keer.

Deze dame geeft meer dan 100% !!!
tot snel lieve Lisa 27-02-2018 14.00 uur .

Gr XXXX

Emma
Paradijs
15-02-2018

 Lisa is een lotje uit de hemelse loterij. Wat een mooie verschrikkelijk mooie vrouw. Ik heb vanmiddag het genoegen gehad om anderhalf uur met deze vrouw door te brengen. Het was echt te goed voor woorden. Bedankt lieve Lisa en zeker tot weerzien. 😍😍😍💋💋💋

Wat een geweldige beleving!!!
06-01-2018

Ongelofelijk wat een heerlijke vrouw zeg, mijn glimlach gaat niet van mijn gezicht en zeker niet als ik weer aan vanmiddag terug denk, dus voorlopig blijft die lach wel! Ik was al in de kamer toen er een prachtige mooie vrouw binnen kwam lopen met een prachtige uitstraling, lichaam en een heerlijke glimlach, na de kennismaking voelde ik me meteen op mijn gemak en de heerlijke middag kon beginnen, en ohhh wat heb ik genoten zeg, ik wist niet dat het zo heeeeeerlijk kon zijn! Lisa je hebt me betoverd en ik zou nu alweer terug willen om weer heerlijk samen met je te genieten, mmmmmm! In 1 woord TOP kan niet wachten om weer samen te gaan genieten! Groet en kus voor jou Lisa x 😘 je weet wel van wie maar tot heel snel!

het was buitengewoon goed
04-12-2017

vandaag een duo met lisa en nienke gehad en nog een half uur met lisa verlengd ze was nieuw maar deed het zeer goed

Mooie vlotte meid
10-08-2016

Vandaag samen met Lotte VIP gedaan en is me zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar