Evie

Excentric

Evie is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Graag stellen we u voor aan onze nieuwste aanwinst: Evie

Evie is een verleidelijke dame van 23 jaar oud. Ze heeft een heerlijk slank lichaam, 1.63 m lang, met halflang lichtbruin haar, ondeugende groen, blauwe ogen en een stralende glimlach.

Een energieke dame, down-to-earth en altijd in om iets nieuws te proberen. Creatief en een tikje excentriek is het masseren haar op het lijf geschreven. Geen vastomlijnde routine, maar elke dag wat anders, lekker de spanning op zoeken en er steeds iets bijzonders van maken, een eigen draai aan geven. 

Van body-to-body, tot zinderende tantra, Evie houdt ervan het mensen naar de zin te maken en beschikt over de gave dat zonder uitzondering te doen! Laat u meevoeren door deze spannende dame!

Zodra Evie je onder haar handen heeft wil je niet meer bij haar weg.

 

 

Specialiteiten van Evie

 • Basic Relax treatment
 • Sweet Oil Touch
 • Sensual Body to Body massage
 • Specials
 • Erotische Partner Massage
 • V.I.P. Erotische Partner Massage
 • Unique Tantra Pleasure
 • V.I.P. Massage
 1. Pittig
 2. Heet
 3. Extra heet
Jara
Fantastische ervaring
28-07-2021

Evie is een prachtige slanke dame. Met zachte hand masseert ze je hele lichaam. Het is genieten als ze op je komt zitten om je te laten genieten van haar lichaam en tegelijkertijd je heerlijk masseert

Ze stelt je echt op het gemak en kijkt je plagerig aan. Goede combi tussen ontspannen en teasen.

Ik kom heel graag nog eens bij haar terug.

 

Geweldig
06-07-2021

Gisteren om 11:00 bij evi geweest echt super leuke lieve dame waarbij je meteen op je gemak voelt zij weet hoe je een man moet verwennen !!

Te goed
05-07-2021

Eigenlijk wil ik geen recensie schrijven want het was te goed, het liefste wil je ze geheim houden. Bij binnekomst meteen fijn praten ze zorgt ervoor dat je snel op je gemak bent, zelf ik die niet zo snel kan ontspannen. Ik hoef verder eigenlijk niks meer te zeggen gewoon super, en zeer zeker tot snel!

Echt geweldig
01-07-2021

Ondanks dat ik veelste laat was nogmaals sorry daarvoor was echt geweldig. leuke spontane dame ze weet de spanning goed op te bouwen tot de volgende keer. xxx