Delores

Playful

Jong, speels, energiek en verleidelijk... Carpe Diem is met Deloris een bijzondere aanwinst rijker!

Maak kennis met deze sexy getinte, slanke  jongedame Met haar mooie, diepbruine ogen, bruine krullen en natuurlijke Cup B is deze dame er één die je niet snel zult vergeten :)

Bent u toe aan een flinke oppepper voor uw humeur? Kom dat zeker binnenkort een langs. Op zaterdag en zondag is Deloris aanwezig in onze salon in Boxtel om u een ongekend heet uurtje te bezorgen. Deze dame haalt alles uit het leven, en met diezelfe passie masseert ze ook! "Like there's no tomorrow". 

Live's too short to play safe! Ik haal graag álles uit het leven, open voor nieuwe, spannende ervaringen. Altijd op zoek naar avontuur en  in voor een feestje. Niet te saai, niet te braaf maar áltijd all-in. Doe je mee? Je krijgt geen spijt ;)

Specialiteiten van Delores

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Duo Massage Sweet Oil Touch
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Deloris
Hemels
20-11-2022

Delores is goddelijk.
Andere woorden doen onrecht aan mijn tijd met haar.
Tot heel snel x

Deloris
Ongekend
16-10-2022

Meest intense ervaring ooit!! Tot snel weer.

Liefs militair 😉

Deloris
Knap lief en een lekkere massage
14-10-2022

Dit was toch echt wel een van de beste massages die ik tot nu toe gehad heb, het is een schat van een meid waarmee je echt kunt lachen. Ze is in het echt nog knapper dan op de fotos, en bied een top service. We hebben samen het bubbelbad genomen en daarna een heerlijke massage, super voldaan weer naar huis gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar, sterker nog , ik heb mijn volgende afspraak al staan. Bedankt schat.

Een middag om nooit, maar dan ook nooit te vergeten.
30-07-2022

Ik werd heerlijk ontvangen met en liefdevolle kus, waarna we vervolgens samen heerlijk gingen douchen. Onder de warme douche mocht ik al enkele massage skils ervaren toen ze me eenmaal aan het inzepen was, de zeep rook overigens ook heerlijk hihi. Vervolgens mocht ik plaats nemen in de heerlijke opgewarmde jacuzzi met niemand minder dan Miss Delores 😇. In de jacuzzi uiteindelijk een ontzettende heerlijke ontspanningsmassage mogen ervaren. De massage was oprecht de beste, die ik ooit heb gehad in m’n leven 😌. Het voelde alsof ik ergens op het strand lag in Miami Beach met en heerlijke topmodel genaamd Miss Delores ❤️.

Nogmaals bedankt Beautiful!! Zien elkaar snel weer 🙈❤️.

Deze dame is goud waard!
10-07-2022

Eerste massage ooit, maar hopelijk niet de laatste bij deze geweldige meid.

Een prachtige verschijning om te zien, en ogen waarin je wegdroomt. Het totale plaatje klopt!

Daarnaast heeft deze mooie meid ook een leuk karakter met een gezellige babbel. Begonnen samen in het bubbelbad gevolgd door een geweldige massage ervaring.

Hoop dat dit niet de eerste en laatste keer is dat ik deze dame tegenkom!

X,

Martijn

Gezellig sammen
25-06-2022

Echt heetlijk ondspannen met deloris hoop snel weer te kunnen was heel leuk sammen 👌🥳

Groet Jako

Jong, speels, energiek en verleidelijk
25-06-2022

Jong, speels, energiek en verleidelijk is de perfecte omschrijving voor Deloris, wat een vrouw! Ze is nieuw bij Carpe Diem, maar heeft het al snel in de hand. Het was voor haar de eerste dag en je kon het gelijk merken dat ze er zin in had.

Wij hebben samen goed genoten in het bubbelbad en daarna heeft zijn mij nog lekker gemasseerd met de Tantra massage.

Ik hoop snel weer eens langs te komen.

- J