Catalina

Vrouwelijk

Catalina is een prachtige getinte  jonge dame van begin 30 . Met een heerlijk natuurlijke cup-C, mooie vrouwelijke vormen en lang zwart haar, is ze een verleidelijke verschijning.

Exotisch, spontaan en lief, met een aanstekelijke sprankeling. Een echte aanpakker die recht op haar doel afgaat. Maar ook het teasen zit haar in het bloed. Speels, plagend, de spanning opbouwen. Haar weergaloze tantramassage zal u even de wereld om u heen doen vergeten. Alleen haar handen, haar mooie lichaam, het één op één contact en ál uw zintuigen die worden geprikkeld... hemels!

Hallo lieve heren, ik ben Katalina, een spontane, tropische verrasing!  Ik heb super veel zin in om je een keer lekker te masseren. Kom je kennismaken? 

Specialiteiten van Catalina

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Pearl
Adembenemend
26-09-2021

Ik heb een adembenemende tantra massage gehad van een zeer mooie, aardige, oprecht geïnteresseerde jonge vrouw met mooie rondingen. Haar passie voelde ik op een fijne, speelse en ondeugende manier. Hierdoor kon ik me laten meevoeren in genot. Er zit een stout randje aan haar dat af en toe aan de oppervlakte komt.
Dit zal hopelijk niet de laatste keer zijn geweest dat ik haar zie.

X A.

geweldig
26-10-2020

Wat een fijne ervaring. Ik heb erg genoten. Is zeker de moeite waard geweest. Ze is erg aardig en een mooie verschijning.

Een heerlijke massage
28-12-2019

Vandaag een geweldige tantra-massage gehad ! Ik heb lekker genoten.
Ze kan lekker teasen. Met haar heerlijke rondingen heeft ze mij tot een hoogtepunt gebracht. Kom zeker een keer terug voor haar.

XxX
G.