Catalina

Vrouwelijk

Catalina is een prachtige getinte  jonge dame van begin 30 . Met een heerlijk natuurlijke cup-C, mooie vrouwelijke vormen en lang zwart haar, is ze een verleidelijke verschijning.

Exotisch, spontaan en lief, met een aanstekelijke sprankeling. Een echte aanpakker die recht op haar doel afgaat. Maar ook het teasen zit haar in het bloed. Speels, plagend, de spanning opbouwen. Haar weergaloze tantramassage zal u even de wereld om u heen doen vergeten. Alleen haar handen, haar mooie lichaam, het één op één contact en ál uw zintuigen die worden geprikkeld... hemels!

Hallo lieve heren, ik ben Katalina, een spontane, tropische verrasing!  Ik heb super veel zin in om je een keer lekker te masseren. Kom je kennismaken? 

Specialiteiten van Catalina

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Pearl
top masseuse
26-01-2023

maandag 23-1-23 nam ik de blinde gok om een keer bij Catalina te gaan, en met succes wat een aardige vrouw is dat, ondanks dat meer engels spreekt dan nederlands! maar echt een top massage gehad!

Perfect kan niet abders zeggen
14-08-2022

Dit keer met de trein naar Oss omdat Boxtel moeilijker bereikbaar was i.v.m. een treinstremming.
Was de eerste keer voor mij in Oss maar ook daar alles goed geregeld,
Catalina heeft mij een prachtig uurtje bezorgd haar strelingen zijn geweldig, ook meteen veel vertrouwen onder douche precies zoals het hoort.
Communiceren ging met de ogen en een beetje engels en een beetje nederlands gèèn reden om haar niet meer te vragen !!!
Een masseuse om respekt voor te hebben!!
De weg naar Oss is voor mij nu drempelvrij en Catalina ga ik daar zeker nog een keer ontmoeten

Dankjewel Catalina

Groetkes
Frits

Adembenemend
26-09-2021

Ik heb een adembenemende tantra massage gehad van een zeer mooie, aardige, oprecht geïnteresseerde jonge vrouw met mooie rondingen. Haar passie voelde ik op een fijne, speelse en ondeugende manier. Hierdoor kon ik me laten meevoeren in genot. Er zit een stout randje aan haar dat af en toe aan de oppervlakte komt.
Dit zal hopelijk niet de laatste keer zijn geweest dat ik haar zie.

X A.

geweldig
26-10-2020

Wat een fijne ervaring. Ik heb erg genoten. Is zeker de moeite waard geweest. Ze is erg aardig en een mooie verschijning.

Een heerlijke massage
28-12-2019

Vandaag een geweldige tantra-massage gehad ! Ik heb lekker genoten.
Ze kan lekker teasen. Met haar heerlijke rondingen heeft ze mij tot een hoogtepunt gebracht. Kom zeker een keer terug voor haar.

XxX
G.