Brenda

Vrouwelijk

Brenda is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Brenda is een prachtige getinte  jonge dame van mid-twintig. Met een heerlijk natuurlijke cup-C, mooie vrouwelijke vormen en lang zwart haar, is ze een verleidelijke verschijning.

Exotisch, spontaan en lief, met een aanstekelijke sprankeling. Een echte aanpakker die recht op haar doel afgaat. Maar ook het teasen zit haar in het bloed. Speels, plagend, de spanning opbouwen. Haar weergaloze tantramassage zal u even de wereld om u heen doen vergeten. Alleen haar handen, haar mooie lichaam, het één op één contact en ál uw zintuigen die worden geprikkeld... hemels!

Hallo lieve heren, ik ben Brenda, een spontane, tropische verrasing!  Ik heb super veel zin in om je een keer lekker te masseren. Kom je kennismaken? 

Specialiteiten van Brenda

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Teasing Sado Massage
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Pearl
With love.
26-09-2021

Een fijne massage gegeven met passie. Dank je wel lieverd. Bijzonder. Tot snel. Har..

Adembenemend
26-09-2021

Ik heb een adembenemende tantra massage gehad van een zeer mooie, aardige, oprecht geïnteresseerde jonge vrouw met mooie rondingen. Haar passie voelde ik op een fijne, speelse en ondeugende manier. Hierdoor kon ik me laten meevoeren in genot. Er zit een stout randje aan haar dat af en toe aan de oppervlakte komt.
Dit zal hopelijk niet de laatste keer zijn geweest dat ik haar zie.

X A.

geweldig
26-10-2020

Wat een fijne ervaring. Ik heb erg genoten. Is zeker de moeite waard geweest. Ze is erg aardig en een mooie verschijning.

Een heerlijke massage
28-12-2019

Vandaag een geweldige tantra-massage gehad van Brenda. Ik heb lekker genoten.
Ze kan lekker teasen. Met haar heerlijke rondingen heeft ze mij tot een hoogtepunt gebracht. Kom zeker een keer terug voor haar.

XxX
G.

geweldige ervaring met een heel lieve vrouw
08-12-2019

Brenda is een heel lief en jonge dame die heel goed weet hoe ze een man moet verwennen. Na een tantra massage van 60 min niet alleen met een ontspannen gevoel weggegaan, maar ook met leuke herinneringen.