Bo

Spannend

Bo is een spannende blondine van 36 jaar. Met haar natuurlijke cup C/D en haar lange blonde haar is ze een prachtig, vrouwelijke verschijning.

Deze dame weet als geen ander de gevoelige snaar te raken. Feilloos voelt ze aan hoe ze iedereen die haar massagetafel betreed al snel in hogere sferen kan brengen. Met haar soepele handen weet ze de gevoeligste plekjes te vinden en de spanning heerlijk op te bouwen. De touwtjes stevig in handen, héél langzaam toewerken naar dat onvermijdelijke hoogtepunt... Een spannend spel waar deze dame geen genoeg van kan krijgen ;)

De body-to-body massage is één van mijn absolute favorieten, waarbij ik met mijn lichaam heerlijk over het jouwe glijd... Wil je het nog een tikje spannender en ben je niet bang de touwtjes uit handen te geven? Wil je net dat beetje meer? Laat me dan eens mijn blinddoek tevoorschijn halen en je vastbinden. Ik zal je zintuigen prikkelen met een ondeugende massage zoals je hem nog nooit hebt meegemaakt en die je niet snel zult vergeten!

 

Specialiteiten van Bo

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Teasing Sado Massage
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Bo
Mooie Belgische rondingen
09-03-2023

Kom net terug van oss. Voor het eerst bij Bo geweest, wat een mooie lieve Belgische dame met hele mooie rondingen op de juiste plaats. Ik voelde mij al snel op mijn gemak en zij ook. Eerst samen gedoucht daarna een geweldige massage ook lekker geklets daarna met zeep elkaars olie eraf gewassen ik heb genoten van jou Bo, ik hoop jij ook. Dankjewel en tot de volgende keer dit was zeker voor herhaling vatbaar. Liefs Harrie V

Bo
Geweldig
23-02-2023

Ik had vandaag een afspraak met Bloem maar ze was er spijtig niet
Ik was voorgesteld aan Bo
En we hebben samen een Vip massage gedaan
Dat was zo geweldig

Bo
Ik kom zeker en vast terug

Liefs Robin

Super lekker
23-02-2023

Omdat mijn afspraak niet door ging, maar ik toch al in Oss stond, werd ik voorgesteld aan Bo. Een leuke Belgische jongedame die goed snapt wat erotische massage betekent. Het was een heerlijk uurtje en ik kom nog wel een keer bij je terug.
Liefs Hans

Bijzonder
02-02-2023

Bo, mijn eerste keer bij jouw, op je eerste dag in Oss....een bijzondere ervaring, een uurtje Tantra vliegt voorbij, geen geouwehoer, gewoon een lekkere massage.....langzaam opbouwend naar een super climax......voor herhaling vatbaar!

P@ul

Geweldig
02-02-2023

Had vandaag voor het eerst een massage bij bo
Ze ziet er prachtig uit de juiste rondingen en de massage was heerlijk kom zeker nog een keer terug bertie